Ana Sayfa Özel DosyalarEurasia Airshow Eurasia Airshow 2018 Özel: Unidef, Havadaki Silah Entegrasyonu Tecrübesini, Kara Araçlarına da Taşıyor

Eurasia Airshow 2018 Özel: Unidef, Havadaki Silah Entegrasyonu Tecrübesini, Kara Araçlarına da Taşıyor

MSI Dergisi’nin 160’ıncı sayısında yayımlanan özel haber, derginin İnternet sitesinde paylaşılmıştır:

 

Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığının AS532 COUGAR helikopterlerine, M134 Minigun entegrasyonu çalışmalarını başarıyla tamamlayan Unidef, Eurasia Airshow 2018’de, yeni çalışmalarını, tam ölçekli maketlerle sergiledi. Firmanın standında yer alan maketlerden bir tanesinde, bir tarafında AS532 COUGAR, diğer tarafında ise S70i BLACK HAWK platformuna yapılan M134 entegrasyonu gösterildi. S70i BLACK HAWK platformu için tasarım çalışmalarını da tamamlayan Unidef, sistemin son analizlerini gerçekleştiriyor ve yakın zamanda, atışlı testlere başlamayı planlıyor.

Bir tarafında AS532 COUGAR, diğer tarafında ise S70i BLACK HAWK platformuna yapılan M134 entegrasyonu bulunan maket.

 

Hava araçlarına yönelik tasarım yeteneklerini kara araçlarına da taşıyan firma, üst düzey bir son kullanıcının araçlarında kullanılmak üzere tasarladığı özel bir taret sistemini de standında sergiledi.

Her iki maket de ziyaretçilerin, fotoğraf çektirmek için sıraya girdiği çekim alanlarından biri oldu.

Unidef’in kısa vadeli planları arasında, CH-47 Chinook ve S60 SEAHAWK platformlarına da silah entegrasyonu gerçekleştirmek bulunuyor.

Üst düzey bir son kullanıcının araçlarında kullanılmak üzere tasarlanan özel taret sistemi.

Loading

İlgili İçerikler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyoruz, ancak isterseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul Et Detaylı bilgi almak için tıklayın.