Ana Sayfa Haberler EURASIA Airshow’un Halk Günleri Biletleri, Biletix’te Satışa Sunuldu

EURASIA Airshow’un Halk Günleri Biletleri, Biletix’te Satışa Sunuldu

Cumhurbaşkanlığı tarafından himaye edilen ve 25-29 Nisan tarihlerinde Antalya Uluslararası Havalimanı’nda gerçekleştirilecek EURASIA Airshow’un son iki günü halka açık olarak gerçekleştirilecek. Dünyaca ünlü askeri ve sivil akrobasi takımlarının nefes kesen şovlarının izlenebileceği ve hava araçlarının yakından görülebileceği, Türkiye’nin şova dayalı ilk havacılık fuarı Eurasia Airshow’un halk günlerinin biletleri de Biletix’te satışa sunuldu. Gelişme EURASIA Airshow tarafından 2 Şubat’ta yayınlanan bir basın bülteni ile duyuruldu.

Türk Yıldızları ve Solo Türk’ün de gösteriler gerçekleştireceği Eurasia Airshow’da; Bronco Demo Team, Air Benders, Artur Kielak, Dario Costa gibi sivil gösteri ekiplerinin yanında, Polonya Hava Kuvvetlerinden bir MIG-29 ve Çekya’dan da bir Saab Gripen askeri uçuş ekipleri de olacak. Ayrıca, farklı ülkelerin askeri ve sivil uçuş takımlarını ağırlamak üzere görüşmeler de devam ediyor.

Uçuş gösterilerin yanı sıra, sabit kanatlı ve döner kanatlı pek çok uçağın da statik alanda sergilenmesi planlanıyor. Etkinliğe katılan firmalardan bazıları ve sergilenmesi planlanan uçaklar şunlar olacak:

– Antonov: An-225, An-178, An-148 ve An-70,

– Boeing: B787, B777 ve B737

– Airbus: A400M, A380, A350, A330, A320 ve A319

– Leonardo: C-27J Spartan ve AW101

– Embraer: ERJ 145 ve

– Sukhoi: SU-80 ve SU-100.

Basın bülteninde ayrıca, Müşterek Saldırı Uçağı (Joint Strike Fighter) F35’in sergilenebilmesi ve daha fazlası için de çalışmaların devam ettiği belirtildi. Organizasyonun bilet gelirinin %10’u ise Kartal Vakfı’na bağışlanacak.

Loading

İlgili İçerikler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyoruz, ancak isterseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul Et Detaylı bilgi almak için tıklayın.