Ana Sayfa Özel DosyalarEurosatory 2018 Eurosatory 2018 Özel: Makel, SUPROBOX için Bayilikler Vermeye Hazırlanıyor

Eurosatory 2018 Özel: Makel, SUPROBOX için Bayilikler Vermeye Hazırlanıyor

MSI Dergisi’nin 163’üncü sayısında yayımlanan özel haber, derginin İnternet sitesinde paylaşılmıştır:

 

Polimer bazlı malzemelerden, dayanıklı taşıma sandıkları üreten Makel, fuarda, R serisi ve Rack tipi sandıklarını tanıttı. Firmanın fuarda ilk kez sergilediği Rack tipi sandıklar, hem firmanın kendi standında hem de Barrett Communications standında yer aldı. Firma, bu sandıkları, hassas elektronik ekipmanların emniyetli şekilde taşınabilmesi ve sandık içerisindeyken kullanılabilmesi için geliştirdi.

SUPROBOX markası için bayilikler vermeye hazırlanan firmanın fuar gündemi ise bu yönde şekillendi ve Makel, potansiyel iş birliklerine yönelik olarak; Fransa, Hindistan, Macaristan, Mısır, Polonya ve Orta Avrupa’dan çeşitli firmalar ile ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

Makel’in Rack serisi sandıkları, içlerine yerleştirilen elektronik haberleşme ekipmanlarıyla birlikte, Barrett Communications standında da sergilendi.

 

Makel Genel Müdürü Yasemin Tuksal, gerçekleştirdikleri görüşmelerin yoğunluğunu şu şekilde yorumladı: “Teslim ettiğimiz ürünlerin kalitesi ile ilgili olumlu geri dönüşler alıyoruz. İhracat kapılarını aralayan ürünlerimizin başarıları, farklı pazarlarda da yankılar uyandırmaya başladı. Bu da fuarlarda gerçekleştirdiğimiz görüşmelerin sayısına yansıyor.”

SUPROBOX ürünlerinin başarıyla geçtiği testlerin listesi.

Firma, bayilik konusunu gündemine almasıyla birlikte, buna yönelik bir ön çalışma olması maksadıyla SUPROBOX markasının tescili için, 26 farklı ülkede başvurularda bulundu ve bu ülkelerin bazılarında, markasını şimdiden tescil ettirdi. Firma ayrıca, marka tescilinin ardından ortaya çıkabilecek potansiyel bayiliklerle ilgili süreçleri kolaylaştırmak maksadıyla kendisini sahada zaten kanıtlamış olan ürünlerini, uluslararası standartlarda kabul görmüş MIL-STD 810 G testleri ile sertifiye ettirdi. Sandıkların; titreşim, darbe, sıcaklık ve nem gibi koşullar altında sınırlarının zorlandığı bu testler, bir İngiliz test kuruluşu tarafından gerçekleştirildi.

Loading

İlgili İçerikler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyoruz, ancak isterseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul Et Detaylı bilgi almak için tıklayın.