Ana Sayfa Haberler IDEF Özel Dosya Bölüm 2: ICterra, İlk IDEF Katılımında Hedeflerine Ulaştı

IDEF Özel Dosya Bölüm 2: ICterra, İlk IDEF Katılımında Hedeflerine Ulaştı

MSI Dergisi’nin 146, 147 ve 148’inci sayılarında yayımlanan ve IDEF 2017’ye ilişkin haber ve değerlendirmelerin yer aldığı yazı dizisinin ikinci bölümündeki “ICterra, İlk IDEF Katılımında Hedeflerine Ulaştı” başlıklı haber, MSI Dergisi’nin İnternet sitesinde paylaşılmıştır:

ICterra, ilk defa katıldığı IDEF’ten, ciddi bir ön hazırlığın da katkısı ile memnun ayrıldı. Firma, planlı temasların yanı sıra fuar öncesinde kendisini tanımayan kişi ve firmalarla da tanışma fırsatı buldu ve farkındalığını arttırdı.

ICterra, ziyaretçilerine; siber güvenlik, elektronik harp, aviyonik, telekomünikasyon, gömülü sistemler ile web ve mobil alanındaki mühendislik yeteneklerini sundu. Bunlardan, siber güvenlik çözümleri ATES (Akıllı Tehdit Engelleme Sistemi) ve Balküpü öne çıktı. Yapılan görüşmelerde, bu ürünlerin kamu kurumları tarafından kullanımı konusunda adımlar atıldı.

ICterra, fuar sayesinde, bir dijital çalışma alanı ve iş birliği çözümü olan Workit Core ürününü, daha geniş bir kitleye gösterme fırsatı da yakaladı. Firma, bu ürününün, sivil kullanımın yanı sıra askeri kullanım için de özelleştirilmiş nitelikleriyle Türk Silahlı Kuvvetlerinin iletişim ihtiyaçlarına yanıt verebileceğini vurguladı.

ICterra standı dışında, farklı stantlarda sergilenen çeşitli sistemlerde de ICterra tarafından tasarlanan yazılım ürünleri koştu.

Loading

İlgili İçerikler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyoruz, ancak isterseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul Et Detaylı bilgi almak için tıklayın.