Ana Sayfa Haberler OSSA, AEROMART TOULOUSE 2018’de Üyelerinin Yeteneklerini Tanıttı

OSSA, AEROMART TOULOUSE 2018’de Üyelerinin Yeteneklerini Tanıttı

OSTİM Savunma ve Havacılık Kümelenmesi (OSSA), 4-6 Aralık tarihleri arasında Fransa’da düzenlenmekte AEROMART TOULOUSE 2018 etkinliğine katıldı.

Üyelerinden; EMGE, Mege Teknik, Hezarfen Havacılık, Volo Kompozit, Gürmetal, Küçükpazarlı Havacılık ve MFK ile birlikte etkinliğe katılan OSSA, etkinlik öncesi düzenlenen organizasyonda, Fransa Ekonomi Bakanlığı ve Aerospace Valley yetkililerinin yanı sıra yaklaşık 10 Fransız firması ile de görüşmeler gerçekleştirdi. OSSA üyeleri ve Fransız firmalar arasında uzun dönemli iş birlikleri konusunda bilgi alışverişlerinde bulunuldu.

Etkinli sırasında, Boeing ve Honeywell firmalarına ilave olarak; İtalya, Malezya, Singapur, Kanada ve Fransa’dan çeşitli kurum ve kuruluşların yetkilileriyle ikili görüşmeler gerçekleştiren OSSA, üyeleri hakkında bilgi verdi.

Loading

İlgili İçerikler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyoruz, ancak isterseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul Et Detaylı bilgi almak için tıklayın.