Ana Sayfa Haberler OSTİM ve Antalya OSB İş Birliği için İmza Attı

OSTİM ve Antalya OSB İş Birliği için İmza Attı

OSTİM Teknopark Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici A.Ş., Antalya Organize Sanayi Bölgesi (Antalya OSB) Teknoloji Geliştirme Bölgesi İşletim A.Ş. ile Mentör-Mentee Eşleştirme Programı Protokolü imzaladı.

Protokolü; OSTİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın ve Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar imzaladı.

Protokol kapsamında yer alan hedefler şöyle sıralanıyor:

  • Bilgi ve birikim paylaşımı
  • Ortak saha ziyaretleri
  • Ortak farkındalık, tanıtım, bilgilendirme ve eğitim hizmeti
  • Ortak proje başvurusu
  • Proje pazarı, eşleştirme etkinliği, sergi, fuar gibi etkinliklerin düzenlenmesi

 

Antalya OSB’ye Açık Çek

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Orhan Aydın, Antalya OSB’nin, ülkemizin çok önemli bir sanayi bölgesi olduğunu söyledi. Antalya OSB’nin farklı ve yenilikçi çalışmaları olduğunu hatırlatan Aydın, konuşmasına şöyle devam etti: “İki OSB’nin birbirinden çok fazla alıp vereceği şeyler olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle Sayın Ali Bahar’ın enerjisi, dinamizmi inşallah güzel şeyler yapmamıza vesile olur. OSTİM’i, Antalya OSB’nin kullanımına sunarak, açık çek veriyoruz. Yapabileceğimiz bir şey olursa her zaman emirlerindeyiz. Bu iş birliğimizin hayırlı olmasını diliyorum.”

Orhan Aydın ve Ali Bahar başkanlığındaki heyet, OSTİM Teknopark’ta faaliyetlerini sürdüren İNDES’i ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Melih Özkan’dan bilgi aldı.

OSB’ler Türkiye’nin Sanayisinin Lokomotif Gücü

Ali Bahar ise konuşmasında, temel amaçlarının ülkenin kalkınması artırmak olduğunu ifade ederek şunları ekledi: “Antalya OSB’de kuracağımız teknopark konusunda OSTİM ile bir Mentör-Mentee Eşleştirme Programı Protokolü imzaladık. OSB’lerimiz halihazırda Türkiye sanayisinin lokomotif gücü. Bu önderlik devam edecek. Şimdi bunu Ar-Ge’ye, inovasyona taşımaya çalışıyoruz. OSTİM ile de yapmaya çalıştığımız şeyin anlamı budur”

Heyetler daha sonra OSTİM Teknopark’ın Turuncu, Bronz ve Turkuaz binalarında şirket ziyaretleri gerçekleştirdi ve OSTİM Teknik Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Loading

İlgili İçerikler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyoruz, ancak isterseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul Et Detaylı bilgi almak için tıklayın.