Ana Sayfa Haberler Roketsan’dan Açıklama: Üzerimize Düşen Görevleri Yerine Getirmeye Hazırız

Roketsan’dan Açıklama: Üzerimize Düşen Görevleri Yerine Getirmeye Hazırız

Roketsan, 24 Mart’ta yayınladığı bir açıklama ile Yeni Koronavirüs Hastalığı’na (COVID-19) karşı ihtiyaç duyulan medikal ekipmanların temin edilerek kullanımına sunulması için görevlere hazır olduğunu duyurdu. Açıklamada şunlar kaydedildi:

“Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı kuruluşu olarak 30 yılı aşkın bir süredir yüksek teknolojimiz ve alanında uzman yetkin insan kaynaklarımız ile Silahlı Kuvvetlerimizin roket, füze ve silah sistemi ihtiyacını karşılama misyonu ile görev yapıyoruz. Denizlerin altından uzaya kadar geniş yelpazedeki ürünlerimizi hayata geçirirken edindiğimiz bilgi, teknoloji ve üretim altyapımızı ülkemizi de pençesine alan virüs salgınına karşı milletimizin bekası için kullanmak azmindeyiz.

Roketsan olarak çalışanlarımıza yönelik gerekli tüm önlemleri alarak, ülke savunması için gerçekleştirdiğimiz üretime ara vermeden faaliyetlerimize devam ederken Koronavirüs ile mücadele kapsamında zamana karşı yarışan, mesai mefhumu olmadan büyük özveri ile görev yapan tüm sağlık çalışanlarına şükranlarımızı sunuyoruz. Ülkemizin yetişmiş insan gücü, bilimsel alt yapısı ve Millet olarak birlik ve beraberlik ruhu ile bu mücadeleden de başarılı bir şekilde çıkacağımıza inancımız tamdır.

Bu doğrultuda Sağlık Bakanlığımızın Koronavirüs ile mücadelesine destek olunması amacıyla ihtiyaç duyulan medikal ekipmanların temin edilerek kullanımına sunulması için Roketsan’ın üzerine düşen görevleri yerine getirmeye hazır olduğunu kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Loading

İlgili İçerikler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyoruz, ancak isterseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul Et Detaylı bilgi almak için tıklayın.