Ana Sayfa Haberler Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, ‘Yılın Bürokratı’ Seçildi

Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, ‘Yılın Bürokratı’ Seçildi

Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Ekonomist Dergisi tarafından düzenlenen bir ankette, ‘Yılın Bürokratı’ seçildi.

Ekonomist Dergisi tarafından bu yıl 29’uncu kez düzenlenen ‘Yılın İş İnsanları’ anketi sonuçlandı. 750’nin üzerinde oyun kullanıldığı ankette dokuz kategoride en çok oyu olan isimler belli oldu. Ankete katılan iş insanlarından en çok oyu alarak ‘Yılın Bürokratı’ seçilen isim ise Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir oldu.

Prof. Dr. Demir, 19 Nisan’da, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Ekonomist Dergisi’nin anket sonucunu ekosistemimizin çalışmalarının bir neticesi olarak görüyor ödülü bu ailenin bütün fert ve paydaşlarına teşekkür edip onlar adına kabul ediyorum. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Tam Bağımsız Savunma Sanayii hedefi için çalışmaya devam edeceğiz.”

Loading

İlgili İçerikler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyoruz, ancak isterseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul Et Detaylı bilgi almak için tıklayın.