Ana Sayfa Haberler Sentez Medya Başkanı Musa Savaş’ın MSI Dergisi Ziyaretinde, e-Safe ve Satcom Vision Etkinliklerinin Tanıtımı Konuşuldu

Sentez Medya Başkanı Musa Savaş’ın MSI Dergisi Ziyaretinde, e-Safe ve Satcom Vision Etkinliklerinin Tanıtımı Konuşuldu

Sentez Medya Başkanı Musa Savaş, 10 Şubat’ta, MSI Dergisi’nin yeni ofisini ziyaret etti. MSI Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ümit Bayraktar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, Sentez Medya tarafından her yıl düzenlenmekte olan e-Safe ve Satcom Vision etkinliklerinin tanıtımı konuşuldu.

Savaş, bu etkinlikler hakkında şunları söyledi: “e-Safe etkinliklerini, dünyada ve ülkemizdeki siber güvenlik tehditlerinin değerlendirildiği, yerel sorunlara küresel bakış açısıyla odaklanmış, Türkiye’nin yakın gelecekte karşı karşıya kalabileceği güvenlik risklerini masaya yatıran bir ortam yaratabilmek maksadıyla kurguladık. İlk etkinliğimizi ise 2017 yılında e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi ismi ile düzenledik. Daha sonra, etkinlik yelpazemizi, kişisel verilerin, siber güvenlik kavramının ayrılmaz bir parçası olduğu gerçeğinden hareketle ilk kez 2018 yılında gerçekleştirdiğimiz e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi ile genişlettik. Ayrıca aynı yıl içerisinde yine ilk kez, uydu teknolojilerindeki trendleri masaya yatırdığımız Satcom Vision etkinliğini düzenledik. Sektör firmalarına; karar vericiler, son kullanıcılar, STK’lar ve üniversite temsilcileri ile bir araya gelme imkânı sağladığımız bu etkinliklerimiz ile siber güvenlik ve uydu ekosisteminde yeni sinerjiler yaratmayı amaçlıyoruz. Bu etkinliklerin sektöre ve kamuoyuna duyurulması için MSI Dergisi ile birlikte çalışmalar yürüteceğiz. Gerçekleştireceğimiz bu iş birliğinin, etkinlikler açısından çok faydalı olacağına inanıyorum.”

Loading

İlgili İçerikler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyoruz, ancak isterseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul Et Detaylı bilgi almak için tıklayın.