Ana Sayfa Haberler YALTES, TCG KILIÇ’ı, PİKET 3000® ile Modernize Etti

YALTES, TCG KILIÇ’ı, PİKET 3000® ile Modernize Etti

Deniz Kuvvetleri Komutanlığının Kılıç Sınıfı hücumbotlarının Alarm ve İzleme ile Güç Yönetim Sistemlerinin modernizasyonu YALTES tarafından gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda, TCG KILIÇ’ın (P-330) modernizasyonu, YALTES’in Entegre Platform Kontrol ve İzleme Sistemi (EPKİS) kapsamında sunduğu çözümlerden biri olan yeni nesil PİKET 3000® ürünü kullanılarak tamamlandı. Firma tarafından 21 Mart’ta yapılan duyuruda, TCG KILIÇ’ın, taahhüt edildiği gibi 90 günde modernize edildiğinin altı çizildi.

YALTES, dünyadaki birçok müşterisinin yanı sıra yerli deniz platformlarına da Savaş Yönetim Sistemi (SYS) ve EPKİS çözümleri sunuyor. Bu alanda kendi özgün çözümlerini geliştiren; bunları üretip, teslim edip, bakım ve idame desteğini veren bir YALTES’in PİKET 3000® ürünü MİLGEM 3’üncü ve 4’üncü gemilerinde de kullanılıyor.

Loading

İlgili İçerikler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyoruz, ancak isterseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul Et Detaylı bilgi almak için tıklayın.