Ana Sayfa Haberler HAVELSAN, Yerli ve Milli Ürünler için OSSA Üyesi Tedarikçileri ile Buluştu

HAVELSAN, Yerli ve Milli Ürünler için OSSA Üyesi Tedarikçileri ile Buluştu

HAVELSAN, OSTİM Savunma ve Havacılık Kümelenmesi (OSSA) bünyesinde yer alan 42 yerli tedarikçisiyle 1-2 Haziran tarihlerinde düzenlenen Yerlileştirme ve Millileştirme Çalıştayı’nda bir araya geldi.

HAVELSAN Diyalog üzerinden çevrim içi olarak gerçekleştirilen çalıştayda, yurt içinden daha fazla ürün tedariki yapılmasına yönelik planlamalar ele alındı. Etkinliğin açılış konuşmalarını HAVELSAN Genel Müdürü Dr. Mehmet Akif Nacar ve OSSA Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Ertuğ yaptı.

HAVELSAN Genel Müdürü Dr. Mehmet Akif Nacar

Dr. Nacar, Türkiye’nin bulunduğu coğrafyada güçlü olabilmek için yurtiçindeki imkân ve kaynaklardan azami ölçüde faydalanılması gerektiğini dile getirdi. Dr. Nacar, “Yenilikçi fikir ve ürünlerin doğması, bu ürünlerin ticarileşerek pazar payımızın artması, önceliklerimiz arasında yer alıyor. En temel düsturumuz, yerli ve milli ürünler üretmek ve bu hedefe yönelik iş birliği ve stratejiler geliştirmek.” şeklinde konuştu.

OSSA Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Ertuğ

Ertuğ ise şunları söyledi: “Kahraman olarak addettiğim KOBİ’lerimizin ana yükleniciler ile buluşmasını çok önemsiyorum. Kümelenmemizin kuruluş amacı olan ana sanayi firmaları ile KOBİ’lerimizi buluşturmaya, pandemi koşullarına adapte olarak devam ediyoruz.”

Loading

İlgili İçerikler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyoruz, ancak isterseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul Et Detaylı bilgi almak için tıklayın.