Ana Sayfa Haberler 9’uncu Savunma Teknolojileri Kongresi, Haziran’da Düzenleniyor

9’uncu Savunma Teknolojileri Kongresi, Haziran’da Düzenleniyor

Alper ÇALIK / savunmahaber.com

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) BİLTİR Merkezi, yayınladığı basın bülteni ile 9’uncu Savunma Teknolojileri Kongresi (SAVTEK 2018)’nin 27-29 Haziran 2018 tarihlerinde gerçekleştirileceğini duyurdu.

SAVTEK 2018, Genelkurmay Başkanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Savunma Sanayii Müsteşarlığı, ODTÜ-BİLTİR Merkezi ve Savunma ve Havacılık Sanayii İmalatçılar Derneği (SaSaD) iş birliğinde, ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Kongrede yayınlanması istenen bildiriler için son başvuru tarihi 28 Ocak 2018. Bildirilerin tam metninin, bu tarihe kadar bildiri iletim sistemine yüklenmesi gerekiyor.

Kongre ile Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), üniversiteler ve savunma sanayisinden temsilcilerin bir araya gelerek, savunma teknolojilerine yönelik; mühendislik, temel bilimler ve yönetim bilimleri alanlarında AR-GE çalışmalarını içeren bildirilerin tartışılması hedefleniyor. Ulusal strateji ve politika düzeyindeki öncelikli konuların, kongrenin açılış oturumu ile panellerde yönetsel düzeyde değerlendirilmesi bekleniyor.

SAVTEK 2018 ile ilgili detaylı bilgi için:

http://www.savtek.metu.edu.tr/

Loading

İlgili İçerikler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyoruz, ancak isterseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul Et Detaylı bilgi almak için tıklayın.