Ana Sayfa Haberler Akaryakıt Gemisi Tedariki Projesi’nde İlk Geminin Sac Kesimi Yapıldı

Akaryakıt Gemisi Tedariki Projesi’nde İlk Geminin Sac Kesimi Yapıldı

Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir

Akaryakıt Gemisi Tedariki Projesi kapsamında inşa edilecek ilk geminin sac kesim töreni, 2 Haziran’da, Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir’in de katılımıyla gerçekleştirildi.  Törende bir konuşma yapan Prof. Dr. Demir, Mavi Vatan’da güçlü bir deniz gücü için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Türk Deniz Kuvvetleri ve Sahil Güvenlik Komutanlığı gemilerinin, liman içinde ve dışında, akaryakıt ve muhtelif ihtiyaçlarının ikmali için başlatılan Akaryakıt Gemisi Tedariki Projesi kapsamında, DESAN-ÖZATA Tersanelerinin iş ortaklığıyla 4 gemi inşa edilecek. Gemiler, aynı anda iki gemiye bordodan bordaya ikmal yapabilme kabiliyetinde olacak.  

Loading

İlgili İçerikler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyoruz, ancak isterseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul Et Detaylı bilgi almak için tıklayın.