Ana Sayfa Haberler Artan Ürün Sergileme Talebini Karşılamak için IDEF 2021’e Yeni Salon

Artan Ürün Sergileme Talebini Karşılamak için IDEF 2021’e Yeni Salon

IDEF 2021, kapılarını, daha geniş bir toplam sergi alanı ile açmaya hazırlanıyor. Daha önceki yıllarda Görüşme Ofisleri için kullanılan 4’üncü salon, IDEF 2021’de, katılımcıların hizmetine açılıyor.  Görüşme Ofisleri ise B2B görüşmelerin daha verimli geçeceği değerlendirilen birinci salona taşınıyor.

MSI Dergisi’nin, fuara gösterilen ilgiye dair sorularını yanıtlayan Tüyap Genel Müdür Yardımcısı Hakan Mirgün, satışlarının tamamlanmak üzere olduğuna dikkat çekti: “IDEF, sadık katılımcılarına her yıl yenilerini ekleyerek büyüyen bir fuar. Bu yıl da yine eski katılımcılarımız, aynı şekilde fuarımızda yerlerini aldılar. Bunun yanı sıra yeni katılımcılarımız da yerlerini almaya devam ediyorlar. Fuara 2 ay gibi bir süre kaldı ve satışlarımız tamamlanmak üzere.”  

Loading

İlgili İçerikler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyoruz, ancak isterseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul Et Detaylı bilgi almak için tıklayın.