Ana Sayfa Haberler ASELSAN SOFEX 2018’den Anlaşmayla Döndü

ASELSAN SOFEX 2018’den Anlaşmayla Döndü

Ürdün’ün başkenti Amman’da, 7-10 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen 12’inci Özel Operasyon Güçleri Konferansı ve Fuarı SOFEX 2018’in 2’nci gününde; ASELSAN, ASELSAN MIDDLE EAST (AME) ve JOSECURE (Jordan International Security Company LLC.) arasında, güvenlik ürünleri ve sistemleri alanında stratejik iş birliği sağlanması maksadıyla bir mutabakat muhtırası imzalandı.
ASELSAN’ın 14 Mayıs’ta yayınladığı basın bülteniyle duyurduğu bu anlaşma ile belirli teknik bilgilerin alışverişi mümkün olurken, taraflar, ASELSAN ürünlerinin ve sistemlerinin, esas olarak Ürdün’de ve potansiyel olarak 3’üncü ülkelerde; tanıtımı, pazarlanması ve tedariki ile ilgili olası fırsatları değerlendirmek için iş görüşmelerinde bulunulabilecek. İmzalanan anlaşma bu doğrultuda yeni bir işbirliğinin temelini oluşturacak.
Daha önceden tesis edilen ilişkilerin bir sonraki aşamaya taşındığı bu anlaşma ile ilgili basın bülteninde ayrıca şu ifade yer aldı: “Ürdün’e en gelişmiş güvenlik çözümlerinin sunulması ve Ürdün merkezli daha güçlü bir tedarik tabanı oluşturularak, müşteri ihtiyaçlarına daha iyi yanıt verilmesi sağlanabilecek.”
AME, halen Ürdün Silahlı Kuvvetleri’nin, Ürdün’deki sivil kuruluşların ve ayrıca bölgedeki dost ülkelerin, başta elektro-optik sistemler olmak üzere, birçok askeri elektronik sistem ve ürün ihtiyacını karşılıyor. Üretim, satış, dağıtım, teknik destek ve satış sonrası servis faaliyetlerinde bulunuyor.
JOSECURE ise Ürdün’deki kamu kuruluşlarına ve özel kuruluşlara entegre güvenlik sistemleri ve donanımları sağlıyor, ayrıca teknik danışmanlık ve güvenlik hizmetleri sunuyor.

Loading

İlgili İçerikler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyoruz, ancak isterseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul Et Detaylı bilgi almak için tıklayın.