Ana Sayfa Haberler ASELSAN SST – TORK 2017 Konferansı, “Özgün Tasarımdan, Verimli Üretime” Temasıyla Gerçekleştirildi

ASELSAN SST – TORK 2017 Konferansı, “Özgün Tasarımdan, Verimli Üretime” Temasıyla Gerçekleştirildi

Alper ÇALIK / savunmahaber.com

ASELSAN Savunma Sistem Teknolojileri (SST) Sektör Başkanlığı tarafından düzenlenen SST – TORK 2017 Tasarım Çözüm Ortakları Konferansı, 24 Mayıs’ta, Ankara’da gerçekleştirildi.

Bu yıl “Özgün Tasarımdan, Verimli Üretime” temasıyla gerçekleştirilen konferans, ASELSAN SST Sektör Başkanı ve Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Kaval’ın yaptığı açılış konuşması ile başladı. Konferansın açılış oturumunda:

– SSM Sanayileşme Daire Başkanı Bilal Aktaş,

– OSTİM Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın ve

– ASELSAN Merkezi Tedarik Direktörü Ali Rıza Kılıç birer konuşma yaptılar.

Konferansta ASELSAN yetkililerinin sunumlarının yanı sıra;

– ASELSAN Teknoloji ve Strateji Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çelik’in moderatörlüğünde “Özgün Tasarım ve Yerlileştirme” paneli ve

– ASELSAN SST Teknoloji ve Sanayi Yönetimi Teknoloji Transfer Müdürlüğünde Kıdemli Lider Mühendis olarak görev yapan Alper Gerçek’in moderatörlüğünde “Sanayi Devrimi 4 Sanayide Sayısal Dönüşüm ile Bizi Bekleyen Yeni Dünya” paneli gerçekleştirildi.

Sunum ve panellerin ardından 2016 Yılı Başarılı Çözüm Ortakları Ödül Töreni düzenlendi. Törende; Artı Elektronik, Ekinoks, Simsoft, Akana, Kuasoft, Deico, Ayduo, Linera, Meg Gemi, Anova ve Electra IC firmaları ödül aldılar. Ödül töreninin ardından konferans tamamlandı.

Loading

İlgili İçerikler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyoruz, ancak isterseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul Et Detaylı bilgi almak için tıklayın.