Ana Sayfa Haberler ASPİLSAN Enerji Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Bölük’ten Veda Mesajı

ASPİLSAN Enerji Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Bölük’ten Veda Mesajı

ASPİLSAN Enerji Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Bölük, 16 Haziran’da yayınladığı bir mesaj ile görevinden ayrıldığını duyurdu. Bölük, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“16 Haziran 2020 tarihi itibariyle büyük bir gurur ve şevkle yürüttüğüm ASPİLSAN Enerji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimden ayrılıyorum.

Önümüzdeki yıllarda, ASPİLSAN Enerji’nin geliştirmiş olduğu ürün ve teknolojilerin ülkemize hizmet yolunda katlanarak artacağına ve ASPİLSAN Enerji’nin dünyanın önde gelen enerji firmalarından biri haline geleceğine yürekten inanıyor ve temenni ediyorum.

Görev sürecim boyunca göstermiş oldukları destekleri için, başta Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Genel Müdürü Sn. Sadık PİYADE’ye ve tüm TSKGV personeline, ASPİLSAN Enerji Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sn. Bedri DURSUN ve Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Ahmet Turan ÖZDEMİR’e, gayret ve özverileri için ASPİLSAN Enerji Genel Müdürü Sn. Ferhat ÖZSOY’a ve değerli ASPİLSAN Enerji Ailesi’ne teşekkürlerimi sunuyorum.”

Loading

İlgili İçerikler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyoruz, ancak isterseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul Et Detaylı bilgi almak için tıklayın.