Ana Sayfa Haberler Ayyazılım, Bir İnsansız Platform için de Araç Elektroniği Üretecek

Ayyazılım, Bir İnsansız Platform için de Araç Elektroniği Üretecek

Ayyazılım Genel Müdürü Atilla Yenidoğan, 25 Haziran’da, MSI Dergisi’ni ziyaret etti. Yeni Koronavirüs Hastalığı (COVID-19) sürecinde de faaliyetlerine ara vermeden devam ettiklerini kaydeden Yenidoğan, bu süreçte, ihracata yönelik çalışmaları ihmal etmediklerini de vurguladı.

Araç elektroniği konusunda, yurt içinde ve yurt dışında yaptığı faaliyetlerle sektörde yakından tanınan Ayyazılım, hem bu alandaki faaliyetlerine devam ediyor hem de yeni alanlarda ürün ve sistemler ortaya koyuyor. Son dönemde, araç elektroniği alanında yeni projeler üstlenen firmanın ürünleri, yakın gelecekte, geliştirilmekte olan insansız bir platformda da kullanılacak.

Mevcut faaliyetlerinin yanı sıra bir hava platformunun test altyapısına yönelik çalışmalar da son dönemde firmanın gündeminde. Ayyazılım, bu kapsamda, ilgili platformun testlerinde kullanılacak elektriksel donanımın tasarımı üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Loading

İlgili İçerikler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyoruz, ancak isterseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul Et Detaylı bilgi almak için tıklayın.