Ana Sayfa Haberler Baykar, Azerbaycan Savunma Bakanlığı ile İHA Sistemleri İçin İyi Niyet Protokolü İmzaladı

Baykar, Azerbaycan Savunma Bakanlığı ile İHA Sistemleri İçin İyi Niyet Protokolü İmzaladı

Baykar, Azerbaycan Savunma Bakanlığı ile 27 Nisan’da, Teknofest İstanbul 2023 Baykar Standında, insansız hava aracı (İHA) sistemlerinde ortak üretim yapmak üzere iyi niyet protokolü imzaladı. İmzaları, Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Azerbaycan Savunma Bakan Yardımcısı Aqil Qurbanov attı.

Törene, Azerbaycan Savunma Bakan Yardımcısı Hava Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Ramiz Tahirov da katıldı.

İmzalanan protokol ile Baykar ve Azerbaycan Savunma Bakanlığı, İHA sistemleri ve bunların bileşenleri için iş birliği yapacak. Bu kapsamda, Baykar, İHA sistemleri, yazılım, elektronik ve mekanik bileşenler gibi unsurların ortak üretimini gerçekleştirecek.

Loading

İlgili İçerikler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyoruz, ancak isterseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul Et Detaylı bilgi almak için tıklayın.