Ana Sayfa Haberler CANİK TP9 Elite SC, Sınıfının En İyisi

CANİK TP9 Elite SC, Sınıfının En İyisi

Samsun Yurt Savunma’nın, ABD pazarının ihtiyaçları ve gereksinimleri için özel olarak geliştirdiği CANİK TP9 Elite SC, bu yıl düzenlenen Industry Choice Awards (ICA / Endüstrinin Seçimi Ödülleri) yarışmasında, “gizli taşıma” (concealed carry) kategorisinde birincilik ödülünü aldı.

Dünyanın en büyük tabanca pazarı olan ABD’de en çok ilgi gören segmentlerden “sub-compact” segmentinde yer alan CANİK TP9 Elite SC, ödülü, dünyanın önde gelen tabanca üreticilerinin modelleri ile rekabet ederek kazandı.

Samsun Yurt Savunma tasarımı ve üretimi tabancalardan TP9 SFx 2017 yılında, TP9 Elite Combat ise 2019 yılında, ICA yarışmasında, kendi sınıflarında birincilik elde etmişlerdi. CANİK TP9 SF Elite modeli ise 2018 yılında kendi kategorisinde ikinci olmuştu.

CANİK TP9 Elite SC’nin farklı bir ağırlığa ve paket içeriğine sahip sürümü, Türkiye pazarında, CANİK TP9 Sub Elite adı ile satılıyor.

Loading

İlgili İçerikler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyoruz, ancak isterseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul Et Detaylı bilgi almak için tıklayın.