Ana Sayfa Haberler Eurosatory, Kurumsal Kimliğini Güncelledi

Eurosatory, Kurumsal Kimliğini Güncelledi

Eurosatory, yeni logosunu, kurumsal renklerini, sloganını ve Eurosatory 2024’ün ana görselini, 6 Ekim’de yayınladığı basın bülteniyle tanıttı.

Etkinliğin yeni sloganı, “Protect your future” (Geleceğini Koru) oldu. Yeni logosu ise savunma ve güvenlik teması doğrultusunda kalkan şekline sahip. Ayrıca, Eyfel Kulesi’nin bir yansıması da logoda yer alıyor.

Yeni kurumsal kimlikle ilgili konuşan COGES Events CEO’su Charles Beaudouin, değişen dünyada Eurosatory’nin de kendini yeniden keşfetmesi gerektiğini belirtti. Etkinliğin Kurumsal İletişim Direktörü Maud Carcy ise bu keşifle başlayan değişimi, kurumsal kimliğe yansıttıklarını ifade etti.

Eurosatory, pandemi nedeniyle verdiği 4 yıllık aradan sonra, Haziran ayında kapılarını tekrar savunma sanayisi paydaşlarına açmıştı. Eurosatory 2024 ise 17-21 Haziran 2024 tarihlerinde düzenlenecek. Eurosatory 2024’ün ana görseli, geleceğe dönük bir kadın yüzünün çevresinde deniz, hava, uzay ve siber alanları ile desteklenmiş kara muharebe sahasını temsil eden unsurları içeriyor.

Loading

İlgili İçerikler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyoruz, ancak isterseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul Et Detaylı bilgi almak için tıklayın.