Ana Sayfa Arşiv Geleceğin Mühendislerine En Canlı Işığı, Bilgisayar Destekli Mühendislik Yazılımları Tutar

Geleceğin Mühendislerine En Canlı Işığı, Bilgisayar Destekli Mühendislik Yazılımları Tutar

Osmangazi Üniversitesi Öğrenci Kolu tarafından 2-3 Mart tarihlerinde 11’incisi düzenlenen “2 Günde Şirket-i Alem” etkinliğinde NUMESYS İleri Mühendislik A.Ş. Elmas Sponsordu.

NUMESYS, etkinlik süresince açtığı stantta, ANSYS ve özellikle ANSYS Kampüs Lisansı hakkında bilgilendirme kariyerleri için genç beyinleri motive etmeye çalıştı.

NUMESYS’i sosyal medyadan takip etmeye başlayanlar ise firmanın kupa bardaklarından kazandı.

Standı ziyaret edenlere verilen en etkili mesaj, “Geleceğin Mühendislerine En Canlı Işığı, Bilgisayar Destekli Mühendislik Yazılımları Tutar” cümlesiydi. Gençlere, dijital çağın gerekleri anlatıldı, hatırlatıldı kısa stant ziyaretleri süresince.

NUMESYS temsilcileri, etkinlikte kürsüden de hitap etti.

Firmanın Pazarlama ve Satış Destek Uzmanı Banu Özkaya, şirketinin kuruluşu ve değerleri hakkında kısa bir sunum yaptı.

Genel Müdür Yardımcısı Berrak Öncel, son derece başarılı geçen üniversite hayatını okul ikinciliğiyle mezun olarak tamamlayışını ve ardından gelen parlak kariyerini anlattı.

Öncel, NUMESYS işe alım kriterleri hakkında bilgi verdi ve ANSYS’i tanıtıcı bir sunum yaptı.

Genel Müdür Yardımcısı Oliver Zühlke ise geleceği, genç mühendislerin şekillendireceğini belirterek, öğrencileri hayli motive etti. Zühlke, öğrenciler arasından çok sayıda Linkedin takipçisi kazandı.

Etkinliğin sonunda Berrak Öncel, Banu Özkaya ve Oliver Zühlke’ye teşekkür plaketi verildi.

 

 

 

 

 

 

Loading

İlgili İçerikler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyoruz, ancak isterseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul Et Detaylı bilgi almak için tıklayın.