Ana Sayfa Haberler GES Mühendislik, NATO’da Kullanılacak Şelter Seviyeleme Sistemlerine Akıl Katacak

GES Mühendislik, NATO’da Kullanılacak Şelter Seviyeleme Sistemlerine Akıl Katacak

GES Mühendislik’in sunduğu ve alanının önde gelenleri arasında yer alan çözümlerin alt sistemleri de ilgi görüyor. GES Mühendislik’in Şelter Seviyeleme Sistemi’nin elektronik kontrol kutusu, NATO üyesi bir Avrupa ülkesinde faaliyet gösteren bir firma tarafından, kendi üretimi olan manuel seviyeleme sistemlerini otomatik hale getirmek üzere seçildi. Temmuz ayının üçüncü haftasında imzalanan sözleşme uyarınca GES Mühendislik, ilk parti ürünleri teslim edecek. Bu iş birliğinin, yeni siparişlerle devam etmesi de bekleniyor.

Yazılımı ve donanımı GES Mühendislik tarafından geliştirilen ve bağımsız bir birim (LRU) olarak ortaya konan elektronik kontrol kutusu, seviyeleme sistemlerinin, asgari sürede, otomatik seviyeleme gerçekleştirmesini sağlıyor. Bu birim, GES Mühendislik’in kullanıcılarına sunduğu Şelter Seviyeleme Sistemi ve Otomatik Araç Seviyeleme Sistemi çözümlerinde, sahada, başarıyla görev yapıyor.

GES Mühendislik’in imzaladığı bu sözleşme, aynı zamanda, otomatik seviyeleme özelliği olmayan eski sistemlerin modernizasyonunun mümkün hale geldiği bir dönemi de müjdeliyor. GES Mühendislik’in elektronik kontrol kutusu, standart ara yüzleri ve esnek mimarisi sayesinde kolaylıkla entegre edildiği eski sistemlere, modern kabiliyetler kazandırıyor.

GES Mühendislik Kurucu Ortağı Serhat Demir, imzaladıkları bu son sözleşmenin, birçok ilki barındırdığını vurguluyor: “Bu sözleşme, seviyeleme sistemleri ürün ailemiz kapsamında yaptığımız ilk ihracat özelliğini taşıyor. Aynı zamanda, ‘Mekanik ve elektro-mekanik alt sistem, bileşen ve parçaların tasarımını ve üretimini gerçekleştiren’ bir firma olarak tanınan GES Mühendislik’in, elektronik bir birimi konu alan ilk sözleşmesi olma özelliğini de taşıyor. Yazılım ve donanım geliştirme kabiliyetlerimizle, önümüzdeki dönemde, bu alanda da fark yaratacak çözümler sunmayı hedefliyoruz.”

Loading

İlgili İçerikler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyoruz, ancak isterseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul Et Detaylı bilgi almak için tıklayın.