Ana Sayfa Haberler GES Mühendislik’ten, Test Sistemlerine Yönelik Yeni Sözleşme

GES Mühendislik’ten, Test Sistemlerine Yönelik Yeni Sözleşme

GES Mühendislik, 7 Eylül’de, yerli imkanlar ile geliştirilen bir silah sistemine yönelik olarak “Test Sistemleri Geliştirilmesi ve Üretilmesi” konulu bir yeni bir sözleşme imzaladığını duyurdu. Firma, sözleşme kapsamında, 3 adet test sistemi teslim edecek. Teslimatlar, 2022 yılı içerisinde tamamlanacak. GES Mühendislik tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, söz konusu test sistemleri sayesinde, yeni geliştirilen silahın testleri sırasında normalde kullanılacak olan binlerce mühimmattan tasarruf edileceği vurgulandı. Ayrıca, söz konusu testlerin, bundan sonra yerli imkanlar ile yurt içinde yapılabileceği ifade edildi. Silah sistemine ya da müşteriye ilişkin bir bilgi ise paylaşılmadı.

GES Mühendislik, mekanik ve elektromekanik sistemlerin test sistemlerinin ve düzeneklerinin tasarımını ve üretimini de gerçekleştiriyor. Fotoğrafta, firmanın, başka amaçlarla geliştirdiği bir test sistemi görülüyor.

Loading

İlgili İçerikler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyoruz, ancak isterseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul Et Detaylı bilgi almak için tıklayın.