Ana Sayfa Haberler HENSOLDT South Africa’nın Çözümleri, Tellumat’ın Yetenekleri ile Genişledi

HENSOLDT South Africa’nın Çözümleri, Tellumat’ın Yetenekleri ile Genişledi

Üstteki fotoğraf: Anlaşma, 26 Haziran’da, HENSOLDT South Africa Genel Müdürü Rynier van der Watt (solda) ve Tellumat CEO’su Andrew Connold (sağda) arasında imzalandı.

HENSOLDT South Africa, Güney Afrika firması Tellumat’ın; savunma, güvenlik ve hava trafik kontrol birimlerini bünyesine kattı. 2 Temmuz’da açıklanan ve HENSOLDT South Africa’nın çözüm portföyünü genişleten bu adımın, aynı zamanda HENSOLDT South Africa’nın, bölgesel ve uluslararası pazar hâkimiyetini de arttırması bekleniyor.

HENSOLDT South Africa ve Tellumat’ın iş alanları, özellikle insansız hava araçları (İHA) ve diğer havadan istihbarat, gözetleme ve keşif (ISR) uygulamaları için sensörler ve haberleşme sistemleri konusunda birbirini tamamlıyor. HENSOLDT South Africa, bu anlaşma ile Tellumat’ın Cape Town ve Pretoria’daki 100’ü aşkın çalışandan oluşan iş gücünü de bünyesine kattı. Tellumat’ın, savunma ve güvenlik alanlarındaki portföyünde; dost-düşman tanıma sistemi (IFF), taktik haberleşme, İHA veri bağı ve bir dizi aviyonik sistemler bulunuyor. Hava trafik kontrol portföyü ise askeri ve sivil havaalanları için; radar, navigasyon, sesli haberleşme ve pist aydınlatma sistemlerinin tedarikini, kurulumunu ve bakımını içeriyor.

Tellumat, 1963 yılında, Plessey South Africa adıyla kuruldu ve 1998 yılında, Tellumat ismini aldı. Eylül 2019’da kurulan HENSOLDT South Africa ise Tellumat’ın bu birimlerini bünyesine katarak hızlı büyümesini sürdürdü. HENSOLDT tarafından yapılan açıklamada, satın almanın bedeli paylaşılmadı.

Loading

İlgili İçerikler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyoruz, ancak isterseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul Et Detaylı bilgi almak için tıklayın.