Mir İzolasyon Kurucu Ortakları Melike Yılmaz ve Emre Yılmaz, 4 Mart’ta, MSI Dergisi’nin yeni ofisini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. MSI Dergisi İş Geliştirme Koordinatörü Şebnem Asil ile bir görüşme gerçekleştiren Melike Yılmaz ve Emre Yılmaz, Mir İzolasyon cephesinde güncel gelişmeler ve gelecek planlarını anlattı.
Her türlü kara, deniz ve hava aracı için ısı yalıtım ceketleri üreten Mir İzolasyon, savunma ve havacılık sektörüne de Mircek markası altında ürettiği ürünlerle hizmet veriyor. 2003 yılında, Ankara’da kurulan firmanın ısı yalıtım ceketleri, araçların çeşitli bölümlerinde oluşan fazla ısının, diğer parçalara zarar vermeden kontrol altına alınmasının yanı sıra gürültü ve titreşim seviyelerinin azaltılması için de kullanılıyor. Muharebe sahası gereksinimleri açısından bakıldığında ise kullanımları her geçen gün yaygınlaşan ve görüntüleme kabiliyetleri giderek artan termal kameralar sebebiyle günümüzde muharip bir aracın ısı yönetimi ve araçta oluşan fazla ısının bertaraf edilmesi, aracın beka kabiliyetleri açısından büyük önem taşıyor. Askeri araçların en büyük ısı kaynağı motor ve egzozlar olduğu için, bu bölümlerin ısı yalıtımı ise ayrı bir önem kazanıyor. Üretici ve ihracatçı kimliğiyle ön plana çıkan firma, alanındaki yaratıcı yeniliklerle çözümler üretmeye de devam ediyor.
Mir İzolasyon, hava platformlarına yönelik geliştirdiği ürünlerini ise 22-26 Nisan’da, Antalya Uluslararası Havalimanı’nda gerçekleştirilecek Eurasia Airshow 2020’de sergilemeye hazırlanıyor. Bu etkinlik ile yurt içi ve yurt dışındaki iş birliklerini geliştirmek isteyen firmanın 2020 yılı takviminde bu kapsamda başka etkinlikler de bulunuyor.
Ziyarette, MSI Dergisi’nin Mir İzolasyon’un tanıtımına sunduğu katkılardan dolayı teşekkürlerini ileten Melike Yılmaz ve Emre Yılmaz, gelecekte de dergiyle olan ortak çalışmalarına devam ettirmek istediklerinin altını çizdi.