Ana Sayfa Haberler MKEK, Kurumlar Arası Diyalogu Geliştirme Toplantısı’na Ev Sahipliği Yaptı

MKEK, Kurumlar Arası Diyalogu Geliştirme Toplantısı’na Ev Sahipliği Yaptı

Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK), 24 Kasım’da İnternet sitesinden yaptığı açıklamayla, Türk Kamu İşletmeleri Birliği tarafından düzenlenen 5’inci Kurumlar Arası Diyalogu Geliştirme Toplantısı’nın, üye kurum ve kuruluş yöneticilerinin katılımıyla,21 Kasım tarihinde MKEK Tesislerinde gerçekleştirildiğini duyurdu.

Toplantı öncesi, Türk Kamu İşletmeleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı EÜAŞ-Elektrik Üretim Anonim Şirketi Genel Müdürü Nevzat Şatıroğlu, MKEK Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ahmet Taşkın’ı makamında ziyaret etti. Ayrıca Birlik üyelerine, MKEK’nın Sanayi ve Teknoloji Müzesi gezdirildi ve müze ile ilgili detaylı bilgiler verildi.

Taşkın, toplantıda, Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT)’nin Genel Müdürleri ve yardımcılarından oluşan katılımcılara, MKEK’nin faaliyet alanları ve projelerine ilişkin detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Şatıroğlu ise birlik üyesi kurum ve kuruluşlar arasındaki iş birliği ve diyaloğun geliştirilmesinin önemine vurgu yaparak, bu ve benzeri toplantıların düzenlenmesine devam edileceğini belirtti.

Loading

İlgili İçerikler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyoruz, ancak isterseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul Et Detaylı bilgi almak için tıklayın.