Ana Sayfa Haberler Otokar’ın COBRA II Taktik Tekerlekli Zırhlı Aracı Azerbaycan’da Boy Gösterecek

Otokar’ın COBRA II Taktik Tekerlekli Zırhlı Aracı Azerbaycan’da Boy Gösterecek

Otokar, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de 6-8 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek ADEX 2022’de COBRA II taktik tekerlekli zırhlı aracını sergileyecek.  

Otokar Genel Müdürü Serdar Görgüç, firmanın Azerbaycan ile uzun yıllara dayanan iş birliği olduğunu belirterek; “İlk zırhlı araçlarımızın ihracatını yaptığımız 2010 yılından bu yana Azerbaycan’ın savunma ihtiyaçları için çalışıyoruz. Bugün değişik tip ve konfigürasyonlardaki araçlarımız farklı kullanıcıların envanterinde görev alıyor.” dedi.

“Geçtiğimiz Yıl Azerbaycan, Cobra ll Araçlarını İlk Defa Envanterine Aldı”

Görgüç, iki ülkenin dostluğuna vurgu yaparak şunları kaydetti: “Silahlı Kuvvetler envanterinde yer alan Otokar zırhlı araçlarının başarılı performansının Azerbaycan’daki kullanıcılar tarafından da takdir ediliyor olması bizim için büyük bir gurur kaynağı. Geçtiğimiz yıl Azerbaycan, COBRA ll araçlarını ilk defa envanterine aldı. Dünyada sınıfının en iyisi olarak kabul edilen ve kullanıcıların farklı ihtiyaçlarına modüler yapısı ile cevap veren yeni nesil zırhlı aracımız COBRA ll ile Azerbaycan’ın gelişen ve değişen ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz. Türkiye ile Azerbaycan arasındaki dostluğun ve süregelen iş birliğinin uzun yıllar devam edeceğine inanıyor, Otokar olarak her türlü göreve hazır olduğumuzu bir kez daha belirtmekten mutluluk duyuyorum.”

Loading

İlgili İçerikler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyoruz, ancak isterseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul Et Detaylı bilgi almak için tıklayın.