Ana Sayfa Haberler PNETWORKS, Yeni İş Ortağı LN ile Kamuya Açılıyor

PNETWORKS, Yeni İş Ortağı LN ile Kamuya Açılıyor

PNETWORKS ve LN, 16 Mart’ta, Ankara’da düzenledikleri bir lansman toplantısı ile yeni iş ortaklıklarını duyurdu. Buna göre LN, kamu sektörüne yönelik çalışmalarda, PNETWORKS’ün iş ortağı olacak.

PNETWORKS Genel Müdürü Ömer Ragıp Özkan, LN Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nihat Kök ve PNETWORKS Kanal Yöneticisi Yasemin Özdemir’in, birer konuşma yaptığı toplantıda, PNETWORKS’ün, Ar-Ge alanındaki yatırımlarına değinildi ve 2022’nin yaz aylarında, firmanın SDN Access Point ürününün hazır olacağı belirtildi.

PNETWORKS Genel Müdürü Ömer Ragıp Özkan

PNETWORKS’ün, Türkiye’nin gerçek anlamda özgün tasarıma sahip ilk yerli ve milli switch (anahtar) üreticisi olduğunun vurgulandığı toplantıda ayrıca, firmanın routerlar (yönlendiriciler), ağ sunucuları ve kablosuz ağ ürünleri gibi halihazırdaki ürün gamı hakkında bilgi verildi. İş ortaklığının ürün yol haritası da lansmanda detaylı olarak tanıtıldı ve bu ürünlerin, kurumsal müşterilerin ağ ihtiyaçlarını, tek elden, yerli ve milli olarak ve herhangi bir siber güvenlik açığına maruz kalmayacak şekilde nasıl gidereceği anlatıldı.

Loading

İlgili İçerikler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyoruz, ancak isterseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul Et Detaylı bilgi almak için tıklayın.