Ana Sayfa Arşiv RAST 2019 Konferansı 11-14 Haziran Tarihleri Arasında İstanbul’da Yapılacak

RAST 2019 Konferansı 11-14 Haziran Tarihleri Arasında İstanbul’da Yapılacak

Uzay Teknolojilerindeki Son Gelişmeler Konferansı RAST 2019 (Recent Advances in Space Technologies) 11-14 Haziran Tarihleri Arasında İstanbul’da yapılacak.

Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi Komutanlığı ev sahipliğinde gerçekleşecek olan konferansın ana teması, Birleşmiş Milletler’in Sürdürülebilir Gelişim 2030 Hedefleri paralelinde, “Sürdürülebilir Gelişim Hedefleri İçin Uzay” olarak belirlendi.

Uzay alanında özel oturumların ve eğitimlerin gerçekleşeceği konferansa Group on Earth Observations (GEO) Genel Sekreteri Barbara RYAN ve Westminister Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. İzzet KALE konuşmacı olarak katılacak.

Konferansa, Türkiye ve dünyanın uzay alanında çalışan öncü kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile seçkin üniversitelerden bilim insanlarının da katılımı bekleniyor.

Etkinlik, alanında dünyanın önde gelen konferanslardan biri olarak kabul görüyor.

2003 yılından bu yana, her iki yılda bir düzenlenen RAST konferansları, IEEE ve AIAA gibi dünyanın önde gelen mühendislik kuruluşları tarafından tanınıyor.

Etkinliğin koordinasyonunu, Milli Savunma Üniversitesi Hezarfen Havacılık ve Uzay Teknolojileri Enstitüsü sağlıyor.

İstanbul Teknik Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi ve MEF Üniversitesi de etkinliğe katkı yapacak.

Loading

İlgili İçerikler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyoruz, ancak isterseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul Et Detaylı bilgi almak için tıklayın.