Ana Sayfa Haberler Roketsan’ın Tedarik Zinciri Yönetimi Portalı Yenilendi

Roketsan’ın Tedarik Zinciri Yönetimi Portalı Yenilendi

Roketsan’ın mevcut ve potansiyel tedarikçileriyle olan iletişimini etkin bir şekilde yönetebilmek ve izlenebilirliği artırabilmek amacıyla hayata geçirdiği Tedarik Zinciri Yönetimi Portalı yenilendi. Gelişmeyi 30 Kasım’da duyuran firmanın sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı: “Teknolojimizin bir parçası olan, gücümüze güç katan tedarikçilerimizle, biz daha da güçlüyüz. Yenilenen Tedarik Zinciri Yönetimi Portalı’yla, tedarikçilerimizle artık daha güvenli daha kolay ve daha hızlı iletişim kuruyoruz, iş birliğimizi güçlendiriyoruz.”

Roketsan’ın Tedarik Zinciri Yönetimi Portalı’na https://tedarikzinciriportali.roketsan.com.tr/my.policy adresindeki sayfadan ulaşılabiliyor. Roketsan’ın iş ekosistemine katılmak isteyen firmalar, bu sayfadaki formu doldurarak, aday tedarikçi başvurusunda bulunabiliyor.

Loading

İlgili İçerikler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyoruz, ancak isterseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul Et Detaylı bilgi almak için tıklayın.