Ana Sayfa Haberler Roketsan’dan Dubai Airshow Çıkarması

Roketsan’dan Dubai Airshow Çıkarması

Roketsan, Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) düzenlenen Dubai Airshow 2023’te yerini aldı. Firma, 17 Kasım’a kadar sürecek olan fuarda SİHA’larla birlikte adını dünyaya duyuran mini akıllı mühimmat MAM-C, MAM-L ve MAM-T’yi, CİRİT lazer güdümlü füzeyi, seyir füzesi ÇAKIR’ı, SUNGUR hava savunma füze sistemini, stand-off mühimmat SOM’u ve Mikro Uydu Fırlatma Sistemi’ni (MUFS) sergiliyor.

Dubai Airshow ile Körfez pazarındaki iş birliklerini arttırmayı hedefleyen Roketsan’ın Genel Müdürü Murat İkinci, “Roketsan için önemli bir pazar olan BAE ve diğer Körfez ülkeleri ile yeni adımlar atmak üzere Dubai Airshow’a güçlü bir katılım sağlıyoruz. Giderek büyüyen olumlu ticari ilişkilerimizin savunma ve havacılık sanayisinde de meyvelerini en iyi şekilde toplamayı hedefliyoruz. Dubai Airshow’da yapacağımız görüşmelerle somut adımlar atarak, ülkemizin ekonomisine katkı sağlamaya ve bayrağımızı her coğrafyada dalgalandırmaya devam edeceğiz.” dedi.

Loading

İlgili İçerikler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyoruz, ancak isterseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul Et Detaylı bilgi almak için tıklayın.