Ana Sayfa Haberler SEDEC 2020, 15-17 Eylül Tarihlerine Ertelendi

SEDEC 2020, 15-17 Eylül Tarihlerine Ertelendi

SEDEC 2020 fuarı, Yeni Koronavirüs Hastalığı (COVID-19) önlemleri kapsamında, 15-17 Eylül tarihlerine ertelendi. 25 Mart’ta, SEDEC organizatörleri tarafından yapılan açıklamada, ihracat amaçlı düzenlenen SEDEC’in, yurt dışından birçok ziyaretçi ağırlayacağı göz önünde bulundurularak tüm katılımcıların sağlığı için bu kararın alındığı belirtildi.

Açıklamada, değişikliğin sadece etkinliğin tarihinde olduğunun, fuarın yeri ve kapsamının değişmediği de belirtildi. Açıklama, şu ifadelerle sonlandırıldı: “T.C Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı ve Savunma ve Havacılık Sanayi İhracatçıları Birliğince desteklenen, 15-17 Eylül 2020 tarihli SEDEC 2020 Anayurt Güvenliği, Sınır Güvenliği ve İç Güvenlik Sistemleri etkinliğinde, sizleri ağırlamaktan büyük onur duyacağız. Bu zaman zarfında, etkinliğin daha verimli geçmesi için çalışmalarımızı sürdürürken, bu süreç içinde bize vermiş olduğunuz destekler için teşekkürlerimizi arz ederiz.”

Loading

İlgili İçerikler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyoruz, ancak isterseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul Et Detaylı bilgi almak için tıklayın.