Ana Sayfa Haberler Sempro’nun Kurumsal Ana Hat Yöntemi, Kullanıcıların Gözünden Ele Alınacak

Sempro’nun Kurumsal Ana Hat Yöntemi, Kullanıcıların Gözünden Ele Alınacak

Sempro tarafından geliştirilen Kurumsal Ana Hat Yöntemi, 16 Haziran’da, saat 19.00’da ücretsiz olarak düzenlenen webinarda masaya yatırılıyor. Etkinlikte, Kurumsal Ana Hat Yöntemi’ni başarıyla uygulayan firmalardan biri olan DEICO’nun Genel Müdürü Sedat Alantar, yöntemin detaylarını aktaracak.

Sempro, Kurumsal Ana Hat Yöntemi’ni, sorunlarını analiz etmekte ve çözüm geliştirmekte sorun yaşayan şirketler için geliştirdi. Sempro’nun özgün olarak geliştirdiği bu yeni yaklaşım, şirketlerin problemlerini ortaya çıkardığı gibi öncelikle hangi noktalara odaklanılması gerektiğini de ortaya koyuyor. Klasik danışmanlık hizmetlerinin aksine, firmaların, kurumsallaşma çalışmalarını kendi kendilerine yürütebilmelerini sağlayan bu yaklaşım, şirketlere kurumsallaşmanın yanında; verimlilik artışı, daha düşük maliyetler ve hatasız işleyen süreçler gibi pek çok fayda sunuyor.

Etkinlik hakkında detaylı bilgi ve katılım için: https://www.linkedin.com/events/6808651722727276544/about/

Loading

İlgili İçerikler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyoruz, ancak isterseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul Et Detaylı bilgi almak için tıklayın.