Ana Sayfa Haberler SSM Basın Bildirisi

SSM Basın Bildirisi

Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM), 13 Haziran’da yayınladığı basın bildirisiyle, edinilen bir bilgiyi kurum, kuruluş ve kamuoyu ile paylaştı.

Yayınlanan basın bildirisi şu şekilde:

“Son günlerde, bir takım kişilerin, çeşitli kurum, kuruluş ve firmalarla telefon vasıtasıyla irtibata geçtiği, söz konusu görüşmelerde kendilerini Savunma Sanayii Müsteşarı Prof. Dr. İsmail Demir olarak tanıttığı ve bu yöntemle kendileri ve başkalarına yarar sağlamaya çalıştığı bilgisi edinilmiştir.

Müsteşarlığımız tarafından yapılan tüm görüşmeler resmi iletişim vasıtaları ile gerçekleştirilmekte olup, Müsteşarlığımız bilgisi dışında gerçekleştirilen bu tür aramalara itibar edilmemesi ve konu hakkında Müsteşarlığımıza bildirimde bulunulması gerekmektedir.

Bu kapsamda, 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun 157 nci maddesi çerçevesinde anılan kişiler hakkında Müsteşarlığımız tarafından yargı süreci başlatılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Loading

İlgili İçerikler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyoruz, ancak isterseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul Et Detaylı bilgi almak için tıklayın.