Ana Sayfa Haberler STM, IDEF’21 Sahnesine Yenilikçi Ürünleriyle Çıkacak

STM, IDEF’21 Sahnesine Yenilikçi Ürünleriyle Çıkacak

STM, 17-20 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek IDEF’21 fuarına, yenilikçi ürünleriyle katılacak. Firma, askeri deniz platformlarından taktik mini İHA sistemlerine, bütünleşik siber güvenlik çözümlerinden esnek mermi yolu sistemlerine kadar pek çok ürününü fuarda sergileyecek.

STM, askeri denizcilik alanında sahip olduğu mühendislik kabiliyetlerini ve bu alanda geliştirdiği platformları da fuarda tanıtacak. Firmanın bu konuda sergileyeceği çözümler; MİLGEM, İ-Sınıfı Fırkateyn, Lojistik Destek Gemisi, TS1700 Denizaltı ve Açık Deniz Karakol Gemisi (OPV) olacak.

STM, taktik mini İHA sistemlerini de fuarda sektör ile buluşturacak. İlk ihracat başarısını bu yıl geride bırakan ve Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından aktif şekilde kullanılan Taşınabilir Döner Kanatlı Vurucu İHA Sistemi KARGU, mühimmatlı test atışlarını tamamlayan Taşınabilir Sabit Kanatlı Vurucu İHA Sistemi ALPAGU ve Taşınabilir Döner Kanatlı Gözcü İHA Sistemi TOGAN, STM standında ziyaretçilerini bekliyor olacak. İHA platformlarının GPS’ten bağımsız görev yapabilmelerine imkân sağlayacak KERKES Projesi’nin faaliyetlerine devam eden STM, fuarda, sürü İHA konusundaki çalışmalarını da tanıtacak. Firma, 3. salondaki 320A numaralı stantta yer alacak

Loading

İlgili İçerikler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyoruz, ancak isterseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul Et Detaylı bilgi almak için tıklayın.