Ana Sayfa Advertorial Teledyne FLIR’den, Azami 20 mK Termal Hassasiyetiyle Alanında Lider Çözüm: Boson+ LWIR Termal Kamera Modülü

Teledyne FLIR’den, Azami 20 mK Termal Hassasiyetiyle Alanında Lider Çözüm: Boson+ LWIR Termal Kamera Modülü

Teledyne FLIR’in Boson+ termal kamera modülünün geliştirilmiş uzun dalga boylu kızılötesi (Longwave Infrared / LWIR) termal performansı ve boyut, ağırlık ve güç tüketimi (size, weight, and power / SWaP) kriterlerindeki liderliği; insansız araçlar, güvenlik sistemleri, elde taşınan cihazlar, giyilebilir teknolojiler ve termal nişangâhlar gibi farklı alanlardaki uygulamalara yönelik projelerin risklerini azaltıyor.

Teledyne Technologies Inc.nin bir parçası olan Teledyne FLIR, piyasadaki en hassas LWIR kamera modülü olan Boson+’yı geçtiğimiz günlerde tüm dünyaya tanıttı. Azami 20 milikelvinlik (mK) bir termal hassasiyete sahip olan Boson+, yaygın olarak kullanılan ve saha şartlarında kendini ispat etmiş Boson termal kamera modüllerinin SWaP kriterlerindeki lider pozisyonunu da miras alıyor. Boson+, Boson serisiyle aynı mekanik, optik ve elektrik arayüzlerine sahip. Böylece, entegratörlere, şu anda kullanımda olan sistemlerin performansını arttırmak için kolay bir iyileştirme seçeneği sunuyor. Boson+ ayrıca, gelişmiş görüntü işleme kabiliyetleriyle daha net görüntüler ve daha iyi bir kontrast performansı sunuyor; bu da onu savunma ve ticari uygulamalarda bir adım öne çıkarıyor.

Boson+, azami 20 milikelvinlik (mK) termal hassasiyeti ile dikkat çekiyor.

Teledyne FLIR Ürün Yönetiminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Dan Walker, Boson+ ile ilgili şunları söylüyor: “İyileştirilmiş termal hassasiyet ve otomatik kazanç ayarı (automatic gain control / AGC) sayesinde detaylar, özellikle düşük kontrastlı dış mekanlarda daha iyi görülebiliyor. Geliştirilmiş termal performansı ve kendini kanıtlamış, güvenilir bir sistem olması sayesinde Boson+, insansız araçlar, güvenlik sistemleri, elde taşınan cihazlar, giyilebilir teknolojiler ve termal nişangâhlar gibi uygulamalarda, soğutma gerektirmeyen, ideal bir termal kamera modülü olarak öne çıkıyor.”

ABD’de üretilen Boson+; tasarımı güncellenmiş, 640×512 çözünürlüğe ve 12 mikron piksel aralığına sahip bir dedektörle donatıldı. Bu dedektör, azami 20 mK eşdeğer gürültü sıcaklık farkına (noise equivalent differential temperature / NEDT) sahip. Bu da çok daha iyi tespit, teşhis ve tanıma (detection, recognition, and identification / DRI) performansı sağlıyor. Sistem, azaltılmış video gecikmesiyle izleme ve karar destek uygulamalarında da yüksek bir performans sunuyor.

Boson+, Boson serisiyle aynı mekanik, optik ve elektrik arayüzlerine sahip. Böylece, entegratörlere, şu anda kullanımda olan sistemlerin performansını arttırmak için kolay bir iyileştirme seçeneği sunuyor.

Tamamen entegratörler için tasarlanmış bir sistem olan Boson+, Boson serisi modüllerle ortak arayüzleri ve ABD’de yerleşik Teledyne FLIR Teknik Servis ekibine kolay erişim sayesinde, entegratörlerin ürün geliştirme risklerini düşürürken ürünlerini pazara sunma süresini de kısaltıyor. Boson+; kapsamlı ürün dokümantasyonu, geniş lens seçeneği, kolayca kullanılabilen bir yazılım geliştirme kiti ve kullanıcı dostu grafik arayüzü sayesinde entegratörlerin işini kolaylaştırıyor. Hem askeri hem de ticari uygulamalarda kullanılabilecek çift kullanımlı bir ürün olan Boson+, ABD Ticaret Bakanlığı’nın EAR 6A003.b.4.a sınıflandırması altında yer aldığı için ITAR kısıtlamalarına da tabi değil.

Hem askeri hem de ticari uygulamalarda kullanılabilecek çift kullanımlı bir ürün olan Boson+, ABD Ticaret Bakanlığı’nın EAR 6A003.b.4.a sınıflandırması altında yer aldığı için ITAR kısıtlamalarına tabi değil.

Dünya genelinde satışa sunulan Teledyne Boson+ ürününe, Teledyne FLIR ve yetkili distribütörleri aracılığıyla ulaşabilirsiniz. https://www.flir.com/bosonplus adresinden, ürün hakkında daha fazla bilgi edinebilir ya da ürünü satın alabilirsiniz.

Ürünleri fiziki olarak incelemek için Orlando, Florida’da, 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan AUVSI Xponential fuarındaki 2107 numaralı standı ziyaret edebilirsiniz.

Loading

İlgili İçerikler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyoruz, ancak isterseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul Et Detaylı bilgi almak için tıklayın.