Ana Sayfa Manşet TÜBİTAK BİLGEM, Asisguard ve HAVELSAN, İHA ve İKA’lara Lazer Silahı Entegre Edecek

TÜBİTAK BİLGEM, Asisguard ve HAVELSAN, İHA ve İKA’lara Lazer Silahı Entegre Edecek

Soldan sağa: Asisguard Genel Müdürü M. Barış Düzgün, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ve HAVELSAN Genel Müdürü Dr. Mehmet Akif Nacar

TÜBİTAK BİLGEM, Asisguard ve HAVELSAN, SAHA EXPO’nun 2. gününde bir iş birliği protokolü imzaladı. Protokolün imzalarını; TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Asisguard Genel Müdürü M. Barış Düzgün ve HAVELSAN Genel Müdürü Dr. Mehmet Akif Nacar attı. Protokol kapsamında TÜBİTAK BİLGEM tarafından geliştirilen Yüksek Güçlü Lazer Sistemi, HAVELSAN ve Asisguard tarafından hâlihazırda geliştirilen ya da ya da gelecekte geliştirilecek insansız kara ve hava araçlarına entegre edilecek ve her bir entegrasyonda, bu sistemin testleri gerçekleştirilecek.

Loading

İlgili İçerikler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyoruz, ancak isterseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul Et Detaylı bilgi almak için tıklayın.