Ana Sayfa Manşet Arel Rover Takımı

Arel Rover Takımı; Arel Üniversitesi başta olmak üzere çeşitli üniversitelerden gelen katılımcılarla Kasım 2020’de kuruldu. Farklı bölümlerden 25 üyesi bulunan ekip; mekanik, yazılım, elektronik, bilim, sponsorluk ve medya şeklinde sıralanan 6 alt ekipten oluşuyor.

Arel Rover Takımı, çeşitli statik analizler sonucunda keşif aracının şasisini, robot kol ve matkap sistemi gibi mekanik bileşenlerin tasarımını yaptı. Takım ayrıca, keşif aracının elektronik ve yazılımsal tasarımını da tamamladı. Halen robotik operasyon sistemi (ROS) üzerinde çalışıyor.

ERC ve URC yarışmalarına hazırlanan Arel Rover Takımı, gelecek hedefini, “Katılacağımız yarışmalarda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek.” şeklinde özetliyor.

Loading

İlgili İçerikler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyoruz, ancak isterseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul Et Detaylı bilgi almak için tıklayın.