Ana Sayfa Haberler WB Group, Türkiye ile İş Birliklerini Arttırmaya Hazır

WB Group, Türkiye ile İş Birliklerini Arttırmaya Hazır

MSI Dergisi’nin 185’inci sayısında yayımlanan DSEI 2019 Özel Dosyası’nın İlk Bölümü’nde yer alan haber, derginin İnternet sitesinde paylaşılmıştır:

 

IDEF 2019’un ardından DSEI 2019’da görüştüğümüz WB Group yetkilileri, Türkiye ile iş birliklerini arttırma kararlılıklarını bir kez daha ifade ettiler. WB Group’un Türk kullanıcı makamları ile iş birliği, Warmate gezinen (loitering) mühimmatının teslimatını içeriyor. Firmanın FONET haberleşme sistemi ise Malezya Silahlı Kuvvetlerinin AV8 zırhlı araçlarında kullanılıyor. Bu proje kapsamında firma, DEFTECH ve FNSS ile iş birliği yapıyor. FONET; İsveç, Macaristan ve Slovakya ile birçok Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkesinin araçlarında da görev yapıyor.

WB Group’un FONET haberleşme sistemi, Malezya Silahlı Kuvvetlerinin AV8 zırhlı araçlarında da kullanılıyor.

Polonya savunma ve havacılık sektörünün en büyük özel şirketi konumundaki WB Group, Polonya Silahlı Kuvvetlerinin yanı sıra birçok uluslararası kullanıcıya da çözüm sağlıyor. Ayrıca, farklı ana yüklenici firmalar için sistem üretimi gerçekleştiriyor.

 

WB Group’un Türk kullanıcı makamları ile iş birliği, Warmate gezinen (loitering) mühimmatının teslimatını içeriyor.

Loading

İlgili İçerikler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bu konuda bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyoruz, ancak isterseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul Et Detaylı bilgi almak için tıklayın.